Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #21
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 42
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Yarayla alay eder, yaralanmamış olan.

    William Shakespeare, Romeo & Juliet
    Emre,MeLDa,Nisa Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı sevil teşekkür ediyor

  2. #22
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    32
    Mesajlar: 54
    Beğendikleri
    19
    37 mesajına 64 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    toprak sevdiklerimizi aldiği için mi güzel kokar?
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.
    Nisa Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı Emre teşekkür ediyor

  3. #23
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Mesajlar: 40
    Beğendikleri
    51
    27 mesajına 43 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    5

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Patronuma; “Yeni arabanız çok güzeI.” dedim. O da bana; “Eğer kendine hedefIer koyar, çok çalışır ve işini iyi yaparsan öbür sene daha iyisini alabilirim.” dedi.😀😀😀

  4. #24
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 42
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Umudum her zaman bakidir amma,
    zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun..



    Abdurrahim Karakoc

  5. #25
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    32
    Mesajlar: 54
    Beğendikleri
    19
    37 mesajına 64 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Hayat,Mutlu anlarimizin Bedelini Mutlaka Ödetiyor..
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.
    Nisa Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı Emre teşekkür ediyor

  6. #26
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 42
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Hava soğuyunca değil, yüreği soğuyunca başlarmış insanın kışı..

    Elif Safak
    Nisa Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı sevil teşekkür ediyor

  7. #27
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    32
    Mesajlar: 54
    Beğendikleri
    19
    37 mesajına 64 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Bir düşün içinde bir düş mü
    Bütün gördüğümüz ve göründüğümüz? „
    —Edgar Allan Poe
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.
    Nisa Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı Emre teşekkür ediyor

  8. #28
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 42
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Ve benim birden bire yuzunu degil gozunu degil sesini goresim geldi

    Nazim Hikmet
    Nisa Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı sevil teşekkür ediyor

  9. #29
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    32
    Mesajlar: 54
    Beğendikleri
    19
    37 mesajına 64 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Yapmacık oIup seviImektense, kendim oIup nefret ediImeyi tercih ederim. -Tom Robbins
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.

  10. #30
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 42
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Cektigin nefeste gozum yok da verdigin her nefese icim gidiyo..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •