Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #11
    Er

    Kayıt Tarihi
    30 January 2018
    Mesajlar: 3
    Beğendikleri
    0
    2 mesajına 2 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Gece seni uyku tutmuyoRsa biLki ya Kafan guzeLdir yada akLindaki..!!

  2. #12
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Gitmem gerek bu şehirden
    Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
    Neden çocuklar beni gösteriyor
    Yağmur yağsa güneşin yerine

    Ha gayret güzelim gayret
    Biter elbet bu yağmur sabret

    Sensizlikten olsa gerek
    Çekilmez oldu buralar
    Hep benle beraber bulamadıklarım
    Bak cesaretim yok artık
    Geç oldu yorgunum
    Yine deli oldum sayende
    Saçında rüzgar

    Ha gayret güzelim gayret
    Biter elbet bu yağmur sabret
    arbeit mach freii!!

  3. #13
    Efsane
    Misafir

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Burası Beşiktaş Alayına qider..!

  4. #14
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Kış ortasında bahar bulutuyum..
    arbeit mach freii!!

  5. #15
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Sonra bir kahve iç ama herkesle kahve içilmez unutma. Sadece aşık olduğun insanla iç. Onu izlerken kahven soğusun, soğuk kahveyi sırf onun yüzünden sev.(soguk kahveden alinti )
    arbeit mach freii!!

  6. #16
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    her adi sey kendi adiliginden dolayi masumdur (bayiliyorum buna )
    arbeit mach freii!!

  7. #17
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Önceleri sorularıma neden cevap alamadığımı anlamıyordum.
    Şimdi İse soru sora bileceğime nasıl inana bildiğimi anlamıyorum.
    arbeit mach freii!!

  8. #18
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Sizler yeni bir gün doğumunu bekleyebilirsiniz, benim buna gücüm kalmadı...
    arbeit mach freii!!

  9. #19
    Efsane
    Misafir

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Kiminin hoşuna kiminin zoruna qiden delikanlılardık ..!

  10. #20
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    32
    Mesajlar: 54
    Beğendikleri
    19
    37 mesajına 64 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Hevesi başkasında olanın Nefesi olunmaz!
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •