Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #31
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    31
    Mesajlar: 51
    Beğendikleri
    17
    33 mesajına 60 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.
    Nisa,Tartaros Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı Emre teşekkür ediyor

  2. #32
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 41
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Gun yuzu hariç her yuzu gorduk cok sukur.
    Tartaros Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı sevil teşekkür ediyor

  3. #33
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 41
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Yol yormuyorsa yoldaşındandır..
    Nisa Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı sevil teşekkür ediyor

  4. #34
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    31
    Mesajlar: 51
    Beğendikleri
    17
    33 mesajına 60 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Üstada sorarlar sеvgi mi nеfrеt mi diyе, “nеfrеt” diyе cеvap vеrir vе еklеr; çünkü onun sahtеsi olmaz.
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.

  5. #35
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 41
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    O beni, bende onu bekliyordum ve hic konusmadan bir gun daha sona eriyordu.


    Ozdemir Asaf

  6. #36
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 41
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Herkes zina yapacak kadar gunahkar ama cenabet gezmeyecek kadar musluman.
    Emre Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı sevil teşekkür ediyor

  7. #37
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    31
    Mesajlar: 51
    Beğendikleri
    17
    33 mesajına 60 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Bazen insanları kırmak gerekir; içinde ne olduğunu görmek için.
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.

  8. #38
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    01 November 2018
    Mesajlar: 41
    Beğendikleri
    13
    29 mesajına 51 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    "Senin gibileri kaldi mi"
    dediler...
    "Evet benim gibileri kaldi"
    dedim...
    Yalniz kaldi..
    Yarim kaldi..
    Yari yolda kaldi..
    Tum umutlari kursaginda kaldi..

  9. #39
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    31
    Mesajlar: 51
    Beğendikleri
    17
    33 mesajına 60 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Hayırlı Cuma'lar.
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.
    sevil Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı Emre teşekkür ediyor

  10. #40
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    02 November 2018
    Yaş
    31
    Mesajlar: 51
    Beğendikleri
    17
    33 mesajına 60 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Herkes guzel bir soz eklesin:)

    Ömrünüzü sustuklarınızı duyan biriyle geçirin. Konuştuklarınızı duymayan biriyle değil.
    iyiler Çabuk Unutulur. Sen Beni Hep Kötü Hatırla.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •