Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    31 January 2018
    Mesajlar: 34
    Beğendikleri
    9
    14 mesajına 26 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    4

    Cool YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    MALZAMELER :

    *1-3 YUMURTA (SARIMTIRAK &BEYAZ FARKETMES)
    *1 ÇİMDİK TUZ
    *1 YARIM FINCAN YAĞ ( NESCAFE FINCANI DEGIL TURK KAHVESI FINCANI )
    *PUL İSTEYEN SALÇA İSTEYEN PUL BİBERDE KULLANABILIR

    YAPILIŞI:

    yumurtayı tavanın kenarına kodunmu catlatacan ha dıkkat et kabuhunu ıçine dusurmeyecen. dah sonra yagı kasıklayacan yumurtanın sarısının ustune kızarmıs yagı tavanın kenarından alıp alıp dokecen sonra tuzunu bıberınıde eksık etmedınmı tamamdır hadı afiyet oLsun :P ...
    Hem bundan Sananeeeeeee..
    ela_hayal,Esmerim Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı By_iNTeL teşekkür ediyor

  2. #2
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Mesajlar: 27
    Beğendikleri
    28
    21 mesajına 40 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    Çok zor bir tarif verdin sağol By_iNTeL ((((((((((:

  3. #3
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    31 January 2018
    Mesajlar: 34
    Beğendikleri
    9
    14 mesajına 26 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    4

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    Rica ederım ne demek yarın bir gun evlenırsınız bari bundan mahrum oLmayın hem BiLmemek ip degil örenmemek aip :P
    Hem bundan Sananeeeeeee..

  4. #4
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    21
    Mesajlar: 84
    Beğendikleri
    34
    56 mesajına 109 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    Cok zahmetli bir tarifmis
    Jdjdjdjdjdjbddjndncnddjalsk
    CiLeK Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı Nurella teşekkür ediyor

  5. #5
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    27
    Mesajlar: 113
    Beğendikleri
    155
    71 mesajına 109 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    Bu cok zahmetli ac kalmamıştır tercih ediyorum
    ela_hayal Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı CiLeK teşekkür ediyor

  6. #6
    Çavuş

    Kayıt Tarihi
    30 January 2018
    Mesajlar: 93
    Beğendikleri
    38
    34 mesajına 42 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    Gerçekten acayip zor muss )))))))

  7. #7
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    31 January 2018
    Mesajlar: 34
    Beğendikleri
    9
    14 mesajına 26 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    4

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    rica ederim arKadaşLAr sayemde yemek alanında doktora yaptınız :P
    Hem bundan Sananeeeeeee..

  8. #8
    Er

    Kayıt Tarihi
    23 June 2019
    Yaş
    39
    Mesajlar: 6
    Beğendikleri
    0
    0 mesajına 0 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    en sevdiğim ve tek bildiğim yemek(!) tarifi yumurtayı kırdıktan sonra ara ara karıştırdın mı çok daha güzel olur

  9. #9
    Onbaşı

    Kayıt Tarihi
    20 December 2018
    Mesajlar: 34
    Beğendikleri
    1
    1 mesajına 1 kere teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    1

    Cevap: YAĞDA YUMURTA TARİFİ :)) :p

    olsa da yesek.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •