Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    21
    Mesajlar: 84
    Beğendikleri
    34
    56 mesajına 109 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    Tipsiz erkek her haliyle tipsizdir daaaa sakalla alakası yoktur bence
    Efsane Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı Nurella teşekkür ediyor

  2. #2
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    27
    Mesajlar: 113
    Beğendikleri
    155
    71 mesajına 109 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    Bence de bazisina yakisio bazisina cx ayni makyaj gibi ;dd bazi kıza yakisio bazisina no
    Efsane Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı CiLeK teşekkür ediyor

  3. #3
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    21
    Mesajlar: 84
    Beğendikleri
    34
    56 mesajına 109 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    Eheueueueueeueue

  4. #4
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    en son lisede kestiğim şeye laf ettirmem
    arbeit mach freii!!
    CiLeK Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı CrawL teşekkür ediyor

  5. #5
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    27
    Mesajlar: 113
    Beğendikleri
    155
    71 mesajına 109 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    Ayhhhh hacı gibi olmussundur Sen ozaman ;d

  6. #6
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    kökten kesmedım yanı o zamandan bu zamana kesılmeden durulurmu
    arbeit mach freii!!
    CiLeK Aşağıdaki kullanıcı bu mesajdan dolayı CrawL teşekkür ediyor

  7. #7
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    27
    Mesajlar: 113
    Beğendikleri
    155
    71 mesajına 109 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    Tirsmistim ;d

  8. #8
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    yok yok tırsma
    arbeit mach freii!!

  9. #9
    Yasaklı Üye

    Kayıt Tarihi
    29 January 2018
    Yaş
    34
    Mesajlar: 56
    Beğendikleri
    42
    33 mesajına 53 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    Önceden düğüne, cenazeye özel bir yere gidilirken sakal kesilirdi..
    Şimdi yeni yetmelerin adamım diye bıraktığı bir moda

  10. #10
    Moderatör

    Kayıt Tarihi
    02 February 2018
    Yaş
    33
    Mesajlar: 66
    Beğendikleri
    5
    30 mesajına 37 teşekkür edildi
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: Sakal erkeğin makyajıdır sözüne katılıyor musunuz?

    muhabbt baska yerlere dogru sacmalanmaya baslıyo ..
    arbeit mach freii!!

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •